Bierbengels 4e op DTDB!

Zondag 24 juni hebben de Bierbengels uit Voorschoten deelgenomen aan het kapellenfestival in Noordwijkerhout. “Dollen tussen de Bollen” is een festival waar 16 blaaskapellen zichzelf toetsen maar ook met elkaar strijden om een zo hoog mogelijke plaats.

Vorig jaar hebben de Bierbengels voor het eerst meegedaan, eindigde toen op een 11e plaats. De juryrapporten gaven een aantal aandachtspunten mee waar de kapel mee aan de slag is gegaan. Dit jaar behaalde zij de vierde plaats en kregen daarnaast de aanmoedigingsprijs voor hun vorderingen het afgelopen jaar maar ook voor het bekende nummer “Loesje”. De uitvoering van deze act leverde op ieder podium een applaus op en veel waardering van de jury.

De Bierbengels hebben ondanks de brandende zon zich helemaal gegeven. Tijdens de 18 minuten durende optredens (op vier verschillende podiums) hebben ze laten zien dat ze jong en enthousiast zijn. Het publiek reageerde hier dan ook erg positief op. De jury hadden veel lovende woorden voor deze jonge groep. Wilt u ze zien? Tijdens de dag van de muziek zullen ze 2 x een optreden verzorgen in en rond de evenemententent.